Rendezvényszervezőként webpatikában vásárlok

A hétköznapokban rendezvényszervezéssel foglalkozom, és nagyon szeretem a munkám. Mindig új embereket ismerhetek meg általa, meg persze szervezni, tervezni is nagyon szeretek kislány korom óta. Így aztán tényleg testhezálló nekem ez a szakma. A rendezvényszervezői szakmának az az egyik sajátossága, hogy sokszor az embernek nincs nagyon munkája, ilyenkor általában otthon foglalkozom a háztartási teendőimmel. Viszont, ahogy beindul a rendezvényszezon május körül, akkor egészen késő őszig nincs megállás. Én ezt a pörgést is nagyon szeretem, bár sokaknak megerőltetőnek tűnhet. Tény, hogy nem való mindenkinek ez a szakma. Ebből az életritmusból kifolyólag vásárláskor előnyben részesítem az online rendelést, mert az nekem sokkal egyszerűbb, mint személyesen boltba mászkálni. Már gyógyszertárba se járok személyesen, ugyanis a Prevenció Patika oldalán minden szükséges dolgot be tudok szerezni, amire a hétköznapokban szükség lehet.

Ezen az oldalon szoktam beszerezni főleg az étrendkiegészítőinket és a vitaminokat, ami ahhoz szükséges, hogy az immunrendszerünk a betegesebb időszakokban is megfelelően működjön. Amikor nemrég ellátogattam a prevenciopatika.hu weboldalra, akkor láttam, hogy pont akció van a Dr. Chen termékekre, ha a DRCHEN kuponkódot használjuk vásárláskor. Én ennek nagyon megörültem, mikor megláttam, ugyanis szoktam vásárolni ennek a márkának néha a gyömbéres teáját, mert nagyon jó immunerősítő hatása van, és az őszi – téli beteges időszakokban megfázás, influenza ellen be szokott válni az egész családomnak.

Érdemes azt is tudni, hogy 14 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Én ezt igyekszem legtöbbször kihasználni úgy, hogy megvárom, míg egyszerre több minden elfogy, így a rendelésem összege is magasabb lesz. Így aztán nem nehéz elérni ezt a 14 000 Ft-os rendelési határt. Mondjuk ehhez nem kell túlságosan sokat gondolkodni, hiszen gondolom nem vagyok vele egyedül, hogy ha valami elfogy, akkor egy csomó más dolog is el szokott szépen sorban. Országszerte nagyjából 500 GLS ponton tudjuk átvenni személyesen a rendelésünket. Én szeretem ezt a rendelési módot, mert általában sosem szoktam otthon lenni, mikor a futár jön a csomaggal. A csomagponton ilyen gond nincs, ott mindig akkor tudom átvenni a rendelést, ha éppen ráérek, persze egy bizonyos határidőn belül.

Én egy ideje nézegettem, hogy csatlakozzak-e a Prevenció Patika prémium klubjához. Arra jutottam, hogy érdemes ehhez csatlakozni, mert számos előny vár ránk, ha ezt megtesszük. Például a kiszállítás állandóan ingyenes lesz vásárlási értékre tekintet nélkül. Már ez nagyon megtetszett, kíváncsi voltam, hogy mit tud még nyújtani ez a VIP klub. Egyedi kedvezmények is járnak a tagoknak, ezzel pedig könnyebben elérhetővé teszik számukra a top kategóriás termékeket. Illetve van egy havi rendszeres szakmai blog, amelyhez a klubtagok korlátlan hozzáférést kapnak. Nekem már mindezek voltak annyira meggyőzőek, hogy tudjam, csatlakozni akarok ehhez a vásárlói klubhoz. Valamint a következő dolog döntötte el végleg, hogy én bizony ehhez csatlakozok, még pedig az, hogy minden vásárlásunkkal támogatjuk a Máltai Szeretetszolgálat tevékenységét. Nekem szívügyem a jótékonykodás, így nem is kérdés, hogy ezzel a klubtagsággal támogatom-e őket vagy sem, mert egyértelműen igen. Azóta csatlakoztam a Prevenció Patikának a VIP klubjához, és egyáltalán nem bántam meg, sokat profitáltam belőle. Tényleg az eredetihez képest sokkal kedvezményesebb áron tudok vásárolni, és amiatt sem kell aggódjak, hogy a rendelésem eléri-e azt az értékhatárt, ami ahhoz kell, hogy ingyenes legyen a kiszállítás.