Rendezvényszervezőként fontos, hogy ápolt legyen a fogsorom

Első benyomásból csak egy van, ha ez pozitív, akkor bizony máris előnyös helyzetben vagyunk. Az első benyomás pedig nem a szakmai tapasztalat, nem a tudás, hanem az, hogy hogy nézünk ki. Hogy hogy vagyunk öltözve, hogy milyen a frizuránk, a cipőnk, ápoltak-e a körmeink és igen, az is számít, hogy milyen a fogsorunk. Az ember nem is tudatosan méri így fel a másikat, hanem ösztönből, önkéntelenül. Különösen a mi szakmánkban, a rendezvényszervezéskor.

Nemrégiben egy esküvői dekoráció bemutató napon jártam, ahol többféle megoldást is megmutattak élőben. Nagyon szép asztalok voltak és maga a főasztal is varázslatos volt. Egyetlen dolgot leszámítva, a főszervező hölgynek hiányzott az egyik foga, ami nagyon látványos volt és bár próbáltam eltekinteni ettől a kellemetlenségtől, egyszerűen nem sikerült. Így amikor pár hónappal később az én egyik fogamat is ki kellett húzni, ami bár nem volt olyan feltűnő helyen, mégis úgy gondoltam, hogy kell valami megoldás.

A fogorvosbudapest.info-hoz fordultam, mint minden esetben, amikor fogászati kezelésre van szükségem. Azért őket kerestem fel, mert itt biztos és jó kezekben érzem magam. Legyen szó akár esztétikai kezelésekről, akár fogmegtartó kezelésekről, rájuk mindenben számíthatok. Így történt ez a sajnálatos foghúzással is és az azt követő implantátummal.

A fog implantátum vélemények nem egységesek, vannak, akik szerint felesleges pénzkidobás, mások szerint ez a jövő. Én az utóbbi álláspontot képviselem. Korábban már megjártam ugyanis egy fogászati kezeléssel, egy másik rendelőben. A régi fogorvosom ugyanis azt tanácsolta, hogy a hiányzó fogam helyére épít egy koronát és egy hidat. Naiv módon igent mondtam, így két teljesen egészséges fogamat is le kellett csiszolni ennek a hídnak a felépítéséhez. Ráadásul ez nem is tudom, hogy mennyire tartós megoldás, mert alatta ott marad a fog, ami szerintem ugyanúgy szuvasodhat tovább. Már akkor elhatároztam, hogy kerüljön bármennyibe is, ha még egyszer elveszítem egy fogamat, azt implantátummal fogom pótolni.

fog implantátum vélemények

Szerencsémre azóta rátaláltam a Fogorvos Budapest csapatára, akik igazi csapatként viselkednek a pácienssel, mindent megtéve az egészséges fogakért. A fog implantátum vélemények a tapasztalatom szerint javarészt azért pozitívak.

A fog implantátum vélemények kérdésében az egyik az ár, a másik a tartósság, illetve hogy mit érzünk, milyen úgymond viselni ezt a fogat. Mint sok más fogászati beavatkozás, az implantátumok is egyre modernebbek és jobbak. Elsőre ugyan félelmetesnek hangozhat maga az eljárás, de voltaképp egyáltalán nem az. Az implantátum ugyanis nem egy ragasztott dolog, csavarokat kell elképzelnünk. Maga az implantátum egy külső menettel rögzül a csontba, a belső menetbe pedig voltaképp magát a fogat lehet betekerni. A fogorvosbudapest.info csapatánál magas minőségű titán-ötvözetből készülnek ezek a műgyökerek. A kérdésre, hogy ki kaphat implantátumot, a válasz az, hogy szinte mindenki. Nyilván a gyerekek nem, mert ők növésben vannak és vannak olyan betegségek, melyek esetében szintén nem tanácsos, azonban a legtöbb esetben alkalmazható.

A siker több tényezőn is múlik, tehát rajtunk is mindenképp. Mielőtt megkapnánk az implantátumot, az első lépés a fogtisztítás, ezután pedig ideális környezetet kell teremteni az implantátumnak. Szerintem ez egy nagyon érdekes és különleges része a fogászati kezeléseknek és jó tudni, hogy van megoldás akkor is, ha húzásra kényszerül a fogorvosunk.

A fog implantátum vélemények közé így én is becsatlakoztam, csupa pozitív tapasztalattal, amit azóta is szívesen osztok meg bárkivel, aki érdeklődik a téma iránt. A beavatkozás óta semmi problémám nem volt az új fogammal, az egész annyira természetes érzés, hogy egyáltalán nem bántam meg, hogy vállaltam a beavatkozást. Így biztosan nem esek abba a hibába, mint az említett dekoros hölgy, hogy hiába jó a szolgáltatása, ha az első benyomás nem olyan, megette a fene az egészet.