Rendezvényszervezés közben kicsit lazítottunk

Rendezvényszervező cégnél dolgozom. Itt soha nincs megállás, ha sikeresen lezajlik egy-egy esemény, máris készülhetünk a következőre. Én nagyon élvezem a nyüzsgést és az ezzel járó szerteágazó feladatokat. Elégedettséggel tölt el, ha azt látom, hogy munkánk eredményeként elégedetten távoznak kikapcsolódni vágyó vendégeink.

Időnként viszont a mi kis csapatunknak is szüksége van kis szusszanásnyi időre. Legutóbbi ilyen alkalommal arról beszélgettünk munkatársnőmmel, hogy közeleg kiskamasz lányának névnapja és nem igazán tudja, mivel is lepje meg. Nekem hasonló korú lányom van. Elmeséltem, hogy milyen nagy örömet sikerült szereznem egy pénztárcával, melyet ajándékba vásároltam neki az Anna Táska webáruházból.

Megmutattam neki a webshopot, mely a www.annataska.hu oldalon érhető el. Biztos voltam benne, hogy itt fog olyan dolgokat találni, melyekkel meglepheti nagylányát névnapja alkalmából. Én már nagyon régóta csak innen vásárolok magamnak és a családomnak is, ha táskára, pénztárcára, övre vagy egyéb kiegészítőre van szükségem. Többször volt már olyan is, hogy innen választottam ajándékot, mint ahogyan a nagylányomnak is, és mindig sikerült örömet okozni.

Több nagy előnye is van, ha itt adjuk le megrendelésünket. A választék bőséges, az árak kedvezőek és táska akció is nagyon gyakran van, amit én mindig igyekszem maximálisan kihasználni. Olyan megbízható márkák termékeihez juthatunk hozzá szuper árakon, mint a Jana, Bugatti, Anekke vagy Tamaris. Mindig vannak kedvezmények és akciós kuponok is. Azért, hogy ezekről időben értesüljünk, érdemes feliratkozni a hírlevelekre. Ezek e-mailen érkeznek, és mindig tájékoztatnak bennünket az újdonságokról, leárazásokról is. Már a feliratkozásért is kedvezményben részesülhetünk. Emellett a regisztrál vásárlók részére pontgyűjtő program is van.

Így nem kevés pénzt tudunk megspórolni, ha egy drága bőrdíszmű üzlet helyett az Anna Táskából rendeljük meg a nekünk kellő kiegészítőket.

Táskák, pénztárcák, övek nemcsak nőknek, férfiaknak is

A választék nagyon sok darabból áll. Férfiak és nők is bátran válogathatnak maguknak, de vannak mindenki számára hordható táskák is. Típus szerint találhatunk test-, kézi-, váll- és hátitáskákat, ahogyan borítéktáskát, táskarendezőt, öveket és pénztárcákat is. Én legutóbb egy jópofa, cicás tárcát vásároltam a lányomnak, aminek nagyon örült és azóta is szívesen hordja. Persze iskolakezdéskor is innen veszünk hátizsákot, de a férjem is rendelt már innen magának övet.

Minden alkalomra és célra meg tudjuk találni a megfelelő termékeket. A változatosság nemcsak márkák és típusok, de stílusok, anyagok és színek tekintetében is megmutatkozik. Az igényesség nemcsak a termékek esetében, hanem a webáruház küllemében is jelen van. Szép betűtípusokat és lágy pasztellszíneket használnak. A képek a termékekről jó minőségűek, részletesek. Minden árucikkről részletes leírást találhatunk. A táskák, övek, pénztárcák többféleképpen vannak csoportosítva a menüben, de szűrők és gyorskereső is rendelkezésre áll.

Változatos szállítási és fizetési feltételek közül válogathatunk, hogy kiválaszthassuk magunknak a legmegfelelőbbet. A GLS futárai szállítják ki a termékeket a megadott címre, de választhatunk PickPack pontot is, ahová elmehetünk csomagunkért egy alkalmas időpontban. Fizetni utánvéttel, és előre utalással is lehet, de online banki rendszeren keresztül is rendezhetjük megrendelésünk végösszegét.

Kolleginám érdeklődve nézte a webshopot, és pár kattintás után talált is egy csinos piros hátizsákot, melyről egyből tudta, hogy az ünnepelt nagyon fog neki örülni. Persze regisztrált is a megrendelés véglegesítése előtt, hogy megkapja a hűségpontokat. Már akkor tudta, hogy fog ő még itt vásárolni. Nemcsak a táska akció, vagy az ingyen kiszállítás miatt, hanem mert bő választék, kiváló árak és nívós márkák várják.

A csomagot az irodába kérte és előre utalással ki is fizette. Néhány nap múlva jött is a futár és meghozta a várt ajándéknak valót, ami tényleg úgy nézett ki, mint a honlapon. Nagy meglepetést sikerült vele okozni nagylánya nagyon örült a névnapi ajándéknak, ő pedig hálásan köszönte a tippet, amit tőlem kapott.