Jobb minden eshetőségre felkészülni

Régebben rendezvényszervezőként dolgoztam, és ebben a munkakörben sokszor igen váratlan helyzeteket kellett kezelnem. Itt tanultam meg, hogy jobb minden eshetőségre felkészülni az élet minden területén. Ugyanerre gondoltam, amikor autó takaró ponyva után nézelődtem. Ugyanis egy olyan lakásban lakok, amihez sajnos nem jár fedett parkoló, így az autóm kint áll kitéve az időjárás minden viszontagságának. Ezt ellensúlyozandó, gondoltam, hogy veszek autó takaró ponyvát. Tudtam, hogy a legjobb egy garázs lenne, de azzal kellett dolgoznom, amim volt. Ehhez pedig az olajwebshop.hu oldalát választottam. Azaz nem teljesen én választottam ki az oldalt, hanem egy jó barátom ajánlotta, aki már számtalanszor rendelt innen. Rá is kerestem a weboldalukra, és megállapítottam, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy ne találjak számomra megfelelő darabot. Volt az egész kocsit lefedő ponyvától kezdve a csak szélvédőt takarókig minden.

Miután kiválasztottam a megfelelőt, már csak a megrendelés volt hátra. Észrevettem, hogy van négy boltjuk is, de csak Budapesten, úgyhogy számomra maradt a rendelés, mint opció. Sajnos elég messze élek a fővárostól, így nagyon nem érte volna meg odautazni egy autó takaró ponyváért. Sebaj, volt szerencsére házhoz szállítási lehetőség. Nekem ez volt a legkényelmesebb, mert otthonról dolgozom, így hétköznap is bármikor át tudom venni a csomagom, ha jön a futár. Akik más helyzetben vannak, azoknak sem kell aggódni, mert lehet rendelni csomagpontra is. Ez annak lehet megfelelő, aki mondjuk nem szeretne a munkahelyére rendelni csomagot. No meg persze ott van a budapestieknek a személyes átvételi lehetőség is. A weboldal tetején ott vannak az üzletek pontos címei, és mellettük a telefonszámok, ahol el lehet érni őket. Ha már rendeltem, akkor betettem végül a virtuális kosaramba egy jégoldó sprayt is, mivel tél lévén szinte minden reggel le van fagyva a kocsi valamelyik része, leggyakrabban a visszapillantó. Ha nincs annyi időm, hogy megvárjam, hogy leoldódjon, így csak befújom ezzel a felületeket, és már mehetek is utamra.

A rendelt termékeim nagyon jó minőségűek lettek, teljesen meg voltam velük elégedve. Nem csoda, hiszen olajspecialisták ők, vagyis már több mint 60 márka bízza rájuk a termékeik értékesítését. Ha esetleg mégsem így alakult volna, akkor sem kellett volna kétségbe esnem, mert 100% elégedettségi garanciát vállal az Olajwebshop. Azaz, ha a vásárolt termékekkel valami miatt nem vagyunk elégedettek, akkor visszaküldhetjük őket. Arra azonban oda kell figyelni, hogy ezt csak a vásárlástól számított egy hónapon belül tudjuk érvényesíteni. Nos, az első vásárlásom óta már többször is rendeltem tőlük, és szerencsére egyszer sem kellett érvényesítenem az előbb említett garanciát. Az autó takaró ponyva pedig azóta is remekül teszi a dolgát.