Az osztálytalálkozón oldódott meg a meleg víz problémám

Amikor szóba került az osztálytalálkozó, azonnal tudtam, hogy rám fog hárulni a szervezés feladata. Nem mintha más nem vállalta volna el, csak tekintve, hogy én vagyok a hivatásos rendezvényszervező, ezért kézenfekvő volt. És valóban így is lett. Igazából nem bántam, mert tényleg szerettem szervezni az ilyen eseményeket. Ezenkívül ez nem volt egy nagy feladat, mivel ismertem a csapatot, az ízlésüket, hogy pontosan mit fognak várni ettől a találkozótól. Így könnyedén megterveztem az osztálytalálkozónkat. Még az sem gátolt meg a precíz szervezésben, hogy vagy egy hétig nélkülöznöm kellett a meleg vizet. Elromlott a bojler és a szerelő, akit ki akartam hívni, hogy szerelje be, azt mondta, hogy legkorábban két hét múlva fog ráérni. De nagy szerencsémre nem kellett kivárnom a két hetet.

Az osztálytalálkozók több szempontból is hasznos események tudnak lenni. Számomra is jól alakult a dolog, mert az egyik volt osztálytársam révén megismerhettem a vizgazfutesszerelo24.hu-t. Ugyanis, amikor az említett volt osztálytársammal beszélgettem, szóba került a találkozó szervezése, és akkor megemlítettem neki az egyetlen zavaró tényezőt, vagyis a meleg víz hiányt. Ekkor javasolta nekem a vizgazfutesszerelo24.hu-t, akiknek az egyik szolgáltatása a bojler beszerelés. A volt osztálytársam nagyon elégedett volt a munkájukkal, ezért javasolta, hogyha ilyen problémám van akkor ők egy jó választás. Mivel valóban nem akartam többet várni arra, hogy legyen meleg vizem, ezért úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát a vizgazfutesszerelo24.hu-val.

A bojler beszerelés valódi szakembert kíván

A találkozó után hazamentem és megnéztem a vizgazfutesszerelo24.hu honlapját. Bevallom egy lepukkant, gagyi oldalra számítottam. Ehhez képest egy profi, dizájnos és lényegre törő weboldalt találtam. Sárga volt az alapszín, de nem olyan szemet bántó rikító, hanem lágy, szemnek kellemes árnyalatban. A betűtípus is olyan volt, hogy jól esett olvasni. Aminek nagyon örültem, hogy nem kellett tíz felugró ablakot, reklámot bezárnom mielőtt konkrétan a weboldalt elkezdtem volna megnézni. Az honlap elrendezése is nagyon felhasználó barát volt, könnyen ki lehetett igazodni rajta, nem volt túltolva képekkel, szövegekkel. Tehát az első benyomás abszolút pozitív volt.

Ha már ismerkedés, akkor megnéztem minden aloldalt is. Ahogy már a nevük is mutatja, nemcsak a bojler beszerelés szerepel a palettán. Teljes körű víz-, gáz- és fűtésszerelő vállalkozásról van szó, amibe szinte minden beletartozik. Nem kellett sokáig keresgélnem, hogy megtaláljam az engem érdeklő bojler beszereléssel kapcsolatos bejegyzést. Azt is a pozitívumokhoz sorolnám, hogy a cikkek szövege a hozzám hasonló laikusok számára is érdekes, élvezetes és érthető volt. Nagyon tetszett az is, hogy minden témához írtak tanácsokat, tippeket a különböző problémák megelőzéséhez. A bojler beszereléssel, pontosabban a bojlerekkel kapcsolatban is volt néhány hasznos tudnivaló. Igazából nekem ez már elég volt ahhoz, hogy kialakuljon a bizalom, így kitöltöttem a vizgazfutesszerelo24.hu weboldalán található űrlapot.

Ha a bojler jó, minden jó!

Nem sokkal az űrlap kitöltése után, felvették velem a kapcsolatot a vizgazfutes24.hu munkatársai, a bojler beszerelés kapcsán. Igazán kellemes élmény volt, mert nem egy türelmetlen, udvariatlan beszélgetés folytatott velem az ügyintéző, hanem kedvesen elmondta, hogy mire számíthatok. Megbeszéltünk egy időpontot a bojler beszerelésre és még néhány adatot egyeztettünk.

A vizgazfutesszerelo24.hu szerelője az előre egyeztetett időpontban, pontosan megérkezett. Ő is elmondta, hogy a bojler beszerelés hogyan fog kinézni, nagyjából mennyi időt vesz igénybe, mire érdemes utána figyelni, stb. Ezután munkához látott.

Ránézésre precízen és körültekintően dolgozott, és körülbelül tartotta is az időt, amit megsaccolt a munkára. Utána kitöltött egy teljesen korrekt számlát, amiben pontosan leírta, hogy mi tartozik bele a költségekbe.

Maximálisan elégedett voltam a vizgazfutesszerelo24.hu szerelőjével, mert nagyszerű munkát végzett. A bojlerem azóta is vígan melegíti számomra a meleg vizet.