A rendezvényszervezés egyik legfontosabb eszköze a nyomtatópatron

Sok fontos eszköz van, amire egy rendezvény megszervezése során szükség lehet. De mind közül az egyik legfontosabb a nyomtatópatron. Akár hiszitek, akár nem, ha nincs patron a nyomtatóban, vagyis nem lehet nyomtatni, egy egész szervezési folyamat képes a feje tetejére állni. Az egyik ismerősöm nemrég ajánlott nekem egy weboldalt (a nyomtatoalkatresz.hu-t), ami nagy segítség lehet akkor, ha gyorsan kell új tintapatron. A tipp nem csak rendezvényszervezőknek jöhet jól, hanem bárkinek aki akár céges, akár otthoni helyzetben gyakran találkozik a kifogyott patron okozta nyomtatási problémával.

A nyomtatoalkatresz.hu egy király webáruház

A nyomtatoalkatresz.hu egy nagyszerű internetes áruház, amely javarészt nyomtatókba való tonerek és tintapatronok forgalmazásával foglalkozik. De árul olyan eszközöket is, mint a lézeres nyomtatókhoz szükséges dobok és fixálók. Továbbá természetesen nyomtatópapírok értékesítésével is foglalkozik az egyszerű papírtól kezdve a prémium minőségű fotópapíron át az egészen speciális, bonyolult grafikai munkák vagy üzleti bemutatók nyomtatására alkalmas papírig.

A webshopot nagyon szimpatikussá tette az is, hogy amikor én az oldalon jártam, ki volt írva, hogy a megrendelt termékek házhoz szállítása a rendelkezés visszavonásáig ingyenes. Ráadásul remek, villámgyors szállítási idővel dolgoznak, amiről az oldalon nagyon alaposan tájékozódhatunk.

Szintén nagy erőssége az oldalnak, hogy egyértelmű jelölési rendszert alkalmaz a termékek várható szállítási idejének megjelölésére. Ha egy árucikk mellett zöld pipát látunk, az azt jelenti, a termék szállítható állapotban van, vagyis akár 1-2 nap alatt már át is tudod venni azt. Ha a termék melletti pipa kék színű, akkor előfordulhat, hogy hosszabb szállítási időre (1-4 nap) kell számítanod. Ha pedig narancssárga homokórát látsz, a rendelés leadása után az üzlet egyik munkatársa felveszi majd veled a kapcsolatot a várható szállítási időre vonatkozóan.

Garantáltan HP-kompatibilis patron kell? Itt nézz körül: https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron

A nyomtatók és nyomtatóalkatrészek esetében elengedhetetlen szempont a kompatibilitás. Nekünk az irodában pl. HP márkájú nyomtatónk van, vagyis vagy ugyanúgy HP márkájú, vagy egy ehhez a márkához garantáltan passzoló patronra van szükségünk cserekor. (Ezen felül ugye az se mindegy, hogy a nyomtató konkrétan melyik modell a márkán belül.)

A nyomtatoalkatresz.hu mindent megtesz azért, hogy a webáruházból rendelt termékek esetében elkerülhetők legyenek a különböző kompatibilitási bakik. Ugyanis minden terméket csoportosít aszerint, hogy milyen márkájú nyomtatókhoz való. A https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron oldalon tovább vezető linkeket találunk, mégpedig a HP márkán belül szériánként (pl. Deskjet, Business Inkjet stb.) csoportosítva. Így könnyen ki tudjuk választani pontosan azt a típusú és szériájú nyomtatót, amihez patront keresünk. Abban az esetben, ha nem szeretnénk hosszan görgetni az oldalon és véletlenül rossz linkre kattintani, használhatjuk a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron oldal szabadszavas keresőfelületét is.

A https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron tovább vezető linkjeire kattintva eredeti és utángyártott, de HP-nyomtatókhoz mindenképpen passzoló patronok közül válogathatunk. A termékeket nézegetve hamar észrevehetjük a nyomtatoalkatresz.hu egyik nagyszerű akcióját. Több azonos típusú termék (pl. patron, papírhenger stb.) vásárlása esetén ugyanis kedvezményesebb árakon vásárolhatunk: 2 és 3 darab vásárlása esetén a darabár olcsóbb. Ez az akció – ahogyan azt az oldal felső részén található, zöld színű, figyelemfelhívó sávban olvashatjuk – tintapatronok vásárlása esetén akkor is érvényes, ha mondjuk 2 ugyanolyan típusú patront veszünk, de az egyik fekete-fehér, a másik pedig színes nyomtatáshoz használható. Ez a kedvezmény céges vásárlás alkalmával mindenképpen jól jöhet, hiszen ritkán kell valamiből csak egy darab.

Tonert vagy nyomtatópatront szeretnél venni? Fontos a gyors és megbízható szállítás? Szeretnél mindenképpen a nyomtatódhoz illő alkatrészt vásárolni megbízható helyről?

A megoldás: nyomtatoalkatresz.hu!